loader

בורקס מבצק פילו טבעוני

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 10 דפי פילו

  • 250 גרם גבינת סויה 5% שומן

  • 300 גרם טופו מגורר

  • 60 גרם מוצרלה קשיו

  • 2 כפות טחינה גולמית

  • 2 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים (לפי הטעם, ריחן , אורגנו, נענע)

  • צרור פטרוזיליה קצוצה ללא גבעולים

  • חצי כפית פלפל לבן

  • לקישוט 2 כפות זירעוני שומשום

איך מכינים

מחממים תנור לחום בינוני.


מרפדים תבנית אפיה גדולה בנייר אפיה ומרססים בתרסיס שמן.


שמים את כל חומרי המלית בקערה גדולה ומערבבים.


מפשירים ומפרידים את עלי הפילו לפי הוראות היצרן. פורסים עלה אחד ומקפידים לכסות את השאר שלא התייבשו.


חותכים את העלה לאורכו לארבע רצועות .מברישים כל רצועה במעט שמן על נייר סופג או תרסיס שמן .


מניחים בקצה הרצועה כפית מהמלית, סוגרים לריבוע וממשיכים לכפל למשולש עד סוף הרצועה.


חוזרים על התהליך עם כל רצועות העלים.


מניחים בתבנית את הבורקסים מברישים מעל מעט שמן ומפזרים שומשום.