loader

חזה הודו עם עגבניות שרי וגרעיני תירס

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 150 גרם חזה הודו

  • 1/4 כפית מלח

  • קורט פלפל שחור

  • כפית שמן זית

  • 1/4 כוס בצל קצוץ

  • שן שום מעוכה

  • 1/4 כוס יין לבן יבש

  • כוס עגבניות שרי חתוכות לחצי

  • כוס גרעיני תירס לייט

  • כפית בזיליקום טרי

איך מכינים


  1.        לפזר מעל החזה הודו מלח ופלפל. לחמם במחבת חצי כפית שמן ולצלות את החזה 6-8 דקות להעביר לצלחת

  2.        להנמיך את החום במחבת להוסיף חצי כפית שמן להוסיף את הבצל לטגן כדקה ואז להוסיף את השום. להוסיף את היין ולבחוש עד רתיחה, להקטין את האש ולהמשיך לבשל עד אידוי הנוזלים . להוסיף את העגבניות והמלח להמשיך לבשל עוד כ- 2 דקות .

  3.     עם  גב של כף עץ למעוך קלות את עגבניות השרי להוסיף את התירס ולחמם כדקה. להוריד מהאש להוסיף בזיליקום ולהגיש ליד החזה הודו.