loader

מוס טונה

דירוג
דירוג המתכון 4 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 1/2בצל ירוק

  • קופסאות טונה במים

  • 2 כפיות שטוחות מיונז 5% שומן

  • 1 כפית חרדל

  • 1 כף גדושה של קטשופ

  • 1 מלפפון כבוש במלח

  • 1 יוגורט 4% שומן

  • מעט מיץ לימון לפי הטעם

  • 1 שקית ג'לטין

  • פלפל ומלח לפי הטעם

  • לקישוט:עירית ופלפל גרוס

איך מכינים


  1. מרסקים את הבצל במעבד מזון ומוסיפים א שאר החומרים מלבד היוגורט והג'לטין. לאחר כדקה מוסיפים את היוגורט וממשיכים לערבל.

  2. ממיסים את הג'לטין במעט מאוד מי ברז ומוסיפים רבע כוס מים רותחים. מערבבים היטב עד שהג'לטין נמס לחלוטין ומוסיפים לתערובת. ושוב מערבבים היטב.

  3. מקשטים את תחתית התבנית בעירית ופלפל גרוס , יוצקים את התערובת ומאחסנים במקרר 4 שעות לפחות. מוציאים כשעה לפני ההגשה. טובלים את התבנית לשנייה בלבד במים רותחים והופכים על צלחת.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 4 כוכבים
קל 1 כוכבים
טעים 4 כוכבים
מהיר 2.5 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
ליבי ברוידה
דירוג 4 כוכבים
24/04/2017
דרך מעולה לאכול טונה