loader

טופו עם ירקות מוקפצים בסגנון סיני

דירוג
דירוג המתכון 5 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 300 גרם טופו 2% שומן 

  • 2 כפות רוטב סויה 

  • כף רוטב טריאקי 

  • מלח ופלפל לפי הטעם 

  • שום כתוש 

  • כפית שמן 

  • בצל בינוני קצוץ 

  • שקית של גזר וכרוב קצוצים 

  • קופסת נבטים סיניים 

  • קופסת פטריות פרוסות 

  • כפית שמן שומשום 

  • כפית זנגוויל טרי מגורד 

  • כמה טיפות טבסקו

איך מכינים


  1. בקערה קטנה משרים את הטופו עם כף סויה, כף טריאקי ותבלינים, למשך 30 דקות.

  2. במחבת ווק גדולה מחממים כפית שמן ומאדים את הבצל

  3. מוציאים בעזרת כף מחוררת את הטופו מהמשרה ומשחימים אותו במחבת. מוציאים לקערה

  4. מאדים קלות את שאר הירקות במיצים שבמחבת הווק, תוך כדי ערבוב מתמיד

  5. מחזירים את הטופו למחבת, מערבבים ומוסיפים את חומרי המשרה שנותרו בקערה. מוסיפים את שמן השומשום, כף סויה, זנגוויל וטבסקו, מערבבים ובודקים תיבול. מגישים חם.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 5 כוכבים
קל 5 כוכבים
טעים 5 כוכבים
מהיר 5 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
הלית מינסטר
דירוג 5 כוכבים
15/07/2018
משהו לא הגיוני בחישוב הנקודות