loader

טבולה

דירוג
דירוג המתכון 4 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • כוס בורגול דק לא מבושל 

  • 1 כוס בצל ירוק קצוץ או בצל יבש קצוץ

  • מלח ופלפל לפי הטעם

  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

  • 1/2 כוס נענע טרייה, קצוצה 

  • מיץ לימון לפי הטעם

  • 4 כפיות שמן

  • 2 עגבניות בשלות

איך מכינים


  1. משרים את הבורגול במים כדי כיסוי 10-15 דקות. מסננים היטב במסננת דקה.

  2. מערבבים את הבורגול עם הבצל הקצוץ,   ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים היטב.

  3. לפני ההגשה: קוצצים את העגבניות ומוסיפים לסלט. מגישים על מצע עלי חסה או עלי גפן.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 4 כוכבים
קל 5 כוכבים
טעים 4.5 כוכבים
מהיר 5 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
אושרית
דירוג 5 כוכבים
30/11/2018
טעים מאוד. החלפתי את הבורגול בפעם השנייה בכקובית והיה מושלם ונטול קלוריות....
גולן רונית
דירוג 3 כוכבים
02/08/2018
במקום להשתמש בבורגול ניתן לקצוץ דק פרחי כרובית ולהוסיף מלפפון חמוץ חתוך לקוביות .וכמובן להוסיף עוד ירק- כוסברה ופטרוזיליה . זה גם טעים וגם חסכוני בנקודות .)