loader

שוקי עוף במתיקות קלילה

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  •  8 שוקי עוף

  • 3   כפות דבש

  • 3  כפות חומץ

  • 1/2 כוס יין אדום

  • כף רסק עגבניות

  • 2 כפות רוטב סויה

  • 1  כפית חרדל

  • 2 שיני שום קצוצות

  • 1/2 כוס מים פושרים

איך מכינים


  1. מסירים את העור מהעוף ושוטפים היטב.

  2. מניחים את העוף בכלי חסין אש רצוי חרס או סיר כבד אחר

  3. מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על העוף מכסים ומניחים במקרר ל- 3 שעות

  4. אופים את העוף מכוסה בחום בינוני. כעבור 3/4 שעה פותחים, הופכים את העוף  ומחזירים לתנור לעוד כ- שעה עד שהעוף רך.

  5.  מסירים את הכיסוי  ואופים עד להשחמה