loader

פלפל ממולא בבורגול וטופו

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 4 פלפלים בינוניים אדומיםאו ירוקים 

  • 1/2 1 כוסות מרק ירקות צח, מסונן 

  • 2 כפיות טימין קצוץ 

  • 2 כפיות רוזמרין טרי קצוץ 

  • 1/2 1 כפיות מיורן טרי קצוץ 

  • 1/4 כפית מלח 

  • 1 כוס בורגול יבש 

  • 120 גרם ריבועי טופו מסונן 

  • 1/2 עגבנייה קצוצה לקוביות 

איך מכינים


  1. מחממים תנור לחום בינוני

  2. בסיר בינוני מרתיחים 4 כוסות מים.

  3. חותכים את ראשי הפלפלים

  4. מכיוון הגבעול שיישאר "מכסה" ומנקים את התוכן.

  5. מניחים את הפלפל ואת ראשיהם בתוך המים הרותחים, מכסים ומבשלים במשך 2 דקות בלבד. מוציאים את ה הפלפל מהמים ומסננים. מייבשים על מגבת נייר.

  6. בסיר מחממים את מרק הירקות, התבלינים ועשבי התיבול ומביאים לרתיחה מערבבים פנימה את הבורגול, מנמיכים את האש, מכסים וממשיכים בבישול כ-10 דקות. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את קוביות הטופו והעגבנייה.

  7. ממלאים את הפלפלים בתערובת הבורגול ומניחים בתבנית קטנה חסינת חום. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים עד שהפלפלים מתרככים, כ- 25 דקות.