loader

פלפל ממולא בבורגול וטופו

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 4 פלפלים בינוניים אדומים או ירוקים 

  • 1/2 1 כוסות מרק ירקות צח, מסונן 

  • 2 כפיות טימין קצוץ 

  • 2 כפיות רוזמרין טרי קצוץ 

  • 1/2 1 כפיות מירין טרי קצוץ 

  • 1/4 כפית מלח 

  • 1 כוס בורגול יבש 

  • 300 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות מאוד

  • 1/2 עגבנייה קצוצה לקוביות 

איך מכינים


  1. מחממים תנור לחום בינוני

  2. בסיר בינוני מרתיחים 4 כוסות מים.

  3. חותכים את ראשי הפלפלים

  4. מכיוון הגבעול שיישאר "מכסה" ומנקים את התוכן.

  5. מניחים את הפלפל ואת ראשיהם בתוך המים הרותחים, מכסים ומבשלים במשך 2 דקות בלבד. מוציאים את הפלפל מהמים ומסננים. מייבשים על מגבת נייר.

  6. בסיר מחממים את מרק הירקות, התבלינים ועשבי התיבול ומביאים לרתיחה מערבבים פנימה את הבורגול, מנמיכים את האש, מכסים וממשיכים בבישול כ-10 דקות. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את קוביות הטופו והעגבנייה.

  7. ממלאים את הפלפלים בתערובת הבורגול ומניחים בתבנית קטנה חסינת חום. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים עד שהפלפלים מתרככים, כ- 25 דקות.