loader

סטרוגנוף בקר ופטריות

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 350 גרם בשר בקר לצלי חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ 

  •  2כפות קמח מנופה

  • 3 כפיות שמן 

  • 1 בצל קצוץ דק

  • 1 סלסילת פטריות שמפניון פרוסות 

  • 3 כפות רסק עגבניות 

  • 1 כף רוטב וורצ'סטר

  •  1 כפית מיץ לימון 

  •  1יוגורט סויה  

  • מלח 

  • פלפל טוחון טרי


 


לקישוט:
2
 כפות פטרוזליה קצוצה

איך מכינים


  1. מכניסים את הבשר והקמח לשקית פלסטיק, סוגרים היטב ומנערים לציפוי הבשר.

  2. במחבת טפלון גדולה  מחממים 2 כפיות שמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ- 5 דקות. מוסיפים את הפטריות ומבשלים כ- 5 דקות נוספות. מעבירים לצלחת

  3. מחממים היטב את המחבת שוב עם כפית שמן ומוסיפים את הבשר. סוגרים את הבשר ולמוסיפים את רסק העגבניות, רוטב הוורצ`סטר ומיץ הלימון

  4. מחזירים את הבצל והפטריות ומבשלים כ- 5 דקות נוספות

  5. מוסיפים את היוגורט ומביאים לרתיחה.

  6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם

  7. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים ב-2 כפות פטרוזיליה.