loader

ירקות מוקפצים עם סינטה

דירוג
דירוג המתכון 5 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • רצועות סינטה 400 גרם

  • 1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות דקות

  • כוס פרחי ברוקולי  מפורקים

  • כוס שעועית צהובה עדינה  מפושרת

  • כוס שעועית ירוקה עדינה מפושרת

  • 2 כוסות אפונה עדינה מופשרת

  • תרסיס שמן

  • 2 שיני שום כתוש

  • 1 כפית זנגביל טרי מגורד דק


 


לרוטב :



  • 1/2 כוס מרק צח  בקר/ עוף

  • 2 כפות סויה דלת נתרן   

  • 1 כף סילאן  

  • 1 כפית שמן שומשום  

  • פלפל שחור

  • מלח



 




איך מכינים


  1. מחממים מחבת ווק, מרססים בתרסיס שמן, מוסיפים את רצועות הבשר השום והגינג'ר. צורבים לשם "סגירה" את הבשר. מוציאים ושומרים בצד הבשר (שימו לב שומרים את נוזלי הצריבה להמשך הבישול).

  2. באותה מחבת מאדים את רצועות הבצל  עם תרסיס שמן, מוסיפים את הברוקולי, השעועית,  ומבשלים כ- 5 דקות תוך כדי הקפצה. לבסוף מוסיפים את האפונה העדינה. מתבלים במלח פלפל.

  3. יוצקים למחבת את הסויה והסילאן , שמן השומשום ואת ציר המרק- מביאים לרתיחה. מחזירים  את הבשר למחבת ומקפיצים עוד 5 דקות.

  4. מגישים חם.


 לקישוט: פזרו מעל מעט צ'ילי טרי


הערה: להפשרת הירקות הקפואים- פשוט שפכו עליהם מים רותחים וסננו. 


 


אה, עוד משהו:

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 5 כוכבים
קל 2.8 כוכבים
טעים 4.8 כוכבים
מהיר 4 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
גאיה גוזי
דירוג 5 כוכבים
22/03/2019
יצא מעולה
שרה כהן
דירוג 5 כוכבים
07/12/2018
להכין כמות כפולה ולחלק למנות
נטע חזן לביא
דירוג 5 כוכבים
30/06/2018
קל וטעים ולא חובה להוסיף פחמימה