loader
פשטידת תרד בלקנית
אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 1.5 ק"ג עלי תרד קטנים, טרי נקי

  • כוס בורגול  אחרי אשריה

  • 250 גרם גבינה 3%  שומן

  • 100 גרם בולגרית 3%  שומן

  • 50 גרם גבינת קאשקבל מגורדת

  • 2 ביצים טרופות+ חלבון

  • 2 כפיות מלח    

  • 1/2 כפית פלפל גרוס טרי                            

  • תרסיס שמן                                    

  • כף קמח מלא

איך מכינים

מחמים תנור ל 200 מעלות.


משרים את התרד במים רותחים כרבע שעה, מסננים, סוחטים היטב  היטב  וקוצצים דק.


בקערה משרים את הבורגול בכוס מים רותחים, מערבבים ומניחים ל 10 דקות. מסננים היטב וסוחטים את כל המים.


לקערה עם הבורגול מוסיפים תרד, ביצים, גבינות, מלח ומערבבים.


 מרססים תבנית גדולה חסינת חום בשמן, יוצקים את תערובת הפשטידה ומישרים .


מפזרים מעל כף קמח מלא ופרמזון , מרססים את פני הפשטידה בתרסיס שמן.


אופים בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות  עד שהפשטידה מזהיבה

אה, עוד משהו:

רכיבים לפשטידת התרד בגרסה  טבעונית : 


1.5 ק"ג עלי תרד קטנים, טרי נקי
1/2 כוס קמח חומוס 
300 גרם טופו 7.5% שומן
כף טחינה גולמית
שום כפתוש טרי
מלח, פלפל, 
תרסיס שמן
כף קמח מלא 

מתכונים דומים
הכי פופולאריים