loader

פשטידת תרד בלקנית

דירוג
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 1.5 ק"ג עלי תרד קטנים, טרי נקי

  • כוס בורגול  אחרי השריה

  • 250 גרם גבינה 3%  שומן

  • 100 גרם בולגרית 3%  שומן

  • 50 גרם גבינת קאשקבל מגורדת

  • 2 ביצים טרופות+ חלבון

  • 2 כפיות מלח    

  • 1/2 כפית פלפל גרוס טרי                            

  • תרסיס שמן                                    

  • כף קמח מלא

איך מכינים


  1. מחמים תנור ל 200 מעלות.

  2. משרים את התרד במים רותחים כרבע שעה, מסננים, סוחטים היטב  היטב  וקוצצים דקה 

  3. בקערה משרים את הבורגול בכוס מים רותחים, מערבבים ומניחים ל 10 דקות. מסננים היטב וסוחטים את כל המים.

  4. לקערה עם הבורגול מוסיפים תרד, ביצים, גבינות, מלח ומערבבים.

  5. מרססים תבנית גדולה חסינת חום בשמן, יוצקים את תערובת הפשטידה ומישרים .

  6. מפזרים מעל כף קמח מלא ופרמזון , מרססים את פני הפשטידה בתרסיס שמן.

  7. אופים בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות  עד שהפשטידה מזהיבה

אה, עוד משהו:

רכיבים לפשטידת התרד בגרסה  טבעונית : 


1.5 ק"ג עלי תרד קטנים, טרי נקי
1/2 כוס קמח חומוס 
300 גרם טופו 7.5% שומן
כף טחינה גולמית
שום כתוש טרי
מלח, פלפל, 
תרסיס שמן
כף קמח מלא 

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 4.5 כוכבים
לא משהו
טעים אש!
קל 4 כוכבים
קל קשה
טעים 4.8 כוכבים
טעים לא טעים
מהיר 3.8 כוכבים
איטי מהיר
אביטל מרוא בן שלום
אביטל מרוא בן שלום דירג 4
08/10/2017
יצא טעים אבל בטעות שמתי את כל הבורגול שהשריתי(השריתי כוס) ולכן חישבתי בהתאם . 5 נ'ק למנה לוקח זמן להתעסק עם העלי תרד אבל זה היה שווה בסוף .
גלית ימיני
גלית ימיני דירג 5
01/08/2017
פשטידה טעימה מאוד, אין צורך לחלוט את התרד קניתי תרד שטוף ומוכן.