loader

מרק אפונה ורצועות פסטרמה

דירוג
דירוג המתכון 3 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 1 כף שמן

  • 1 כוס אפונה יבשה

  • 3 פרוסות פסטרמה דלת שומן

  • 1 בצל בינוני מקולף וקצוץ

  • 2 כפות אבקת מרק עוף

  • מלח

  • פלפל

איך מכינים


  1. משרים את האפונה במים למשך הלילה.

  2. מאדים את הבצל בכף שמן עד שמשחים.

  3. חותכים את הפסטרמה לקוביות ומוסיפים לסיר.

  4. מוסיפים את האפונה ו-8 כוסות מים.

  5. מוסיפים את אבקת המרק ומבשלים עד רתיחה.

  6. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה בסיר לחץ או שלוש שעות בסיר רגיל.

  7. ממתינים שיצטנן מעט וטוחנים את המרק לקבלת מרק סמיך.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 3 כוכבים
קל 5 כוכבים
טעים 3 כוכבים
מהיר 5 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
שרה בר עם
דירוג 3 כוכבים
04/06/2019
די טעים.שעת בישול אחת הספיקה. גם בסיר רגיל. הוספתי את הפסטרמה הביתית שלא הצליחה (יצאה יבשה מידי) ...אחרי שטחנתי נשארו סיבי הבשר.בקיצור: לא משהו.