loader

מרק אפונה ורצועות פסטרמה

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 1 כף שמן

  • 1 כוס אפונה יבשה

  • 3 פרוסות פסטרמה דלת שומן

  • 1 בצל בינוני מקולף וקצוץ

  • 2 כפות אבקת מרק עוף

  • מלח

  • פלפל

איך מכינים


  1. משרים את האפונה במים למשך הלילה.

  2. מאדים את הבצל בכף שמן עד שמשחים.

  3. חותכים את הפסטרמה לקוביות ומוסיפים לסיר.

  4. מוסיפים את האפונה ו-8 כוסות מים.

  5. מוסיפים את אבקת המרק ומבשלים עד רתיחה.

  6. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה בסיר לחץ או שלוש שעות בסיר רגיל.

  7. ממתינים שיצטנן מעט וטוחנים את המרק לקבלת מרק סמיך.