
פשטידות בצל אישיות
- 2 כפות שמן קנולה
- 3כוסות בצל יבש פרוס דק
- 2בצלים ירוקים פרוסים
- 4 ביצים טרופות
- 1כוס חלב 1% שומן
- כפית אגוז מוסקט
- 6עלי פילו
- 2 כפות פרמזן
- מלח ופלפל
- תרסיס שמן
- תבנית שקעים של 12 מנות
- מחממים תנור לחום בינוני.
- מאדים את הבצל היבש והירוק (החלק הלבן בלבד) בשמן עד שהופך שקוף, שומרים שלא יישרף, אם יש צורך מוסיפים מעט מים. מוסיפים את התבלינים.
- בקערה קטנה טורפים את הביצים והחלב.
- מרססים בתרסיס שמן את השקעים.
- חותכים כל עלה פילו לשניים, וכל חצי מקפלים ל – 4 ומרפדים איתו את השקעים כך שתיווצר צלוחית מהבצק ומקפלים פנימה את הקצוות.
- ממלאים בבצל באופן שווה ויוצקים 2 כפות מתערובת הביצים מעל כל אחד. מפזרים מעט פרמזן מלמעלה.
- אופים בחום בינוני כ – 15 דקות או עד שהפשטידות מזהיבות.
