loader

פשטידות בצל אישיות

דירוג
דירוג המתכון 4.3 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • כפות שמן קנולה

  •  3כוסות בצל יבש פרוס דק

  •  2בצלים ירוקים פרוסים

  • 4 ביצים טרופות

  •  1כוס חלב 1% שומן

  • כפית אגוז מוסקט

  •  6עלי פילו 

  • כפות פרמזן

  • מלח ופלפל

  • תרסיס שמן

  • תבנית שקעים של 12 מנות

איך מכינים


  1. מחממים תנור לחום בינוני.

  2. מאדים את הבצל היבש  והירוק (החלק הלבן בלבד) בשמן עד שהופך שקוף, שומרים שלא יישרף, אם יש צורך מוסיפים מעט מים. מוסיפים את התבלינים.

  3. בקערה קטנה טורפים את הביצים והחלב.

  4. מרססים בתרסיס שמן את השקעים.

  5. חותכים כל עלה פילו לשניים, וכל חצי מקפלים ל – 4 ומרפדים איתו את השקעים כך שתיווצר צלוחית מהבצק ומקפלים פנימה את הקצוות.

  6. ממלאים בבצל באופן שווה ויוצקים 2 כפות מתערובת הביצים מעל כל אחד. מפזרים מעט פרמזן מלמעלה.

  7. אופים בחום בינוני כ – 15 דקות או עד שהפשטידות מזהיבות.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 4.3 כוכבים
קל 2 כוכבים
טעים 5 כוכבים
מהיר 3.2 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
צופית ברזילי
דירוג 4 כוכבים
23/08/2018
.
שירלי מזרחי
דירוג 4 כוכבים
24/06/2017
טעין מאוד.אפשר להכין גם כפשטידה גדולה
נורית נוף
דירוג 5 כוכבים
20/05/2017
מנה מצוינת לארוח גם יפה וגם טעימה אני הוספתי בצל סגול וגם כרישה