loader

כריך בסגנון איטלקי

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • חצי פלפל אדום*

  • כפית שמן זית

  • קורט שום כתוש

  • קורט סוכר

  • כף ממרח עגבניות מיובשות בשמן

  • נבטי צנונית או נבטי חמניות

  • 2-3 פרוסות חציל אפויות

  • 100 גרם גבינת עיזים 5% שומן

איך מכינים

מכינים את המלית. מבשלים את חצי הפלפל במיקרוגל במשך 3-2 דקות כדי לרכך אותו. חותכים את הפלפל לרצועות קצרות ושמים בקערה. מוסיפים שמן זית, מיץ לימון, שום וקורט סוכר, ומערבבים.


מורחים את השכבה התחתונה של הלחמנייה בממרח עגבניות, ומכסים בנבטים. מסדרים על הנבטים חצילים ועליהם את רוב רצועות הפלפל. מניחים את הגבינה על החצילים, ומפזרים עליהן את שארית רצועות הפלפל. מטפטפים על הכול את הרוטב שנותר בקערה של רצועות הפלפל. מעטרים בנבטים נוספים.

אה, עוד משהו:

*אפשר גם להשתמש בפלפלים קלויים טבעי, מצנצנת