loader

ראפ סלמון ים תיכוני

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 300 גרם פילה סלמון אחרי בישול נקי ללא עצמות

  • 10 זיתים שחורים קצוצים

  • 4 כפות מיונז לייט 5% שומן

  • 2 כפות בצל סגול קצוץ דק

  • כפית צלפים חתוכים

  • 1/4 כפית פלפל שחור

  • כוס עלי חסה

  • 2 טורטיות מקמח מלא

איך מכינים

בקערה בינונית מערבבים את הסלמון הזיתים המיונז הבצל הצלפים והפלפל עד קבלת תערובת אחידה.


על כל טורטייה מניחים חצי כוס חסה ומעל שמים חצי מתערובת הסלמון. מגלגלים את הטורטיות וחוצים כל אחת לשניים.