loader

שקשוקה גלילית

דירוג
דירוג המתכון 4.5 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 20 יח’ עגבניות שרי תמר – שטופות וחתוכות לרבעים

  • 1 קופסא עגבניות מרוסקות

  • 4 ביצים 

  • 1 יח’ בצל סגול – מקולף, שטוף וחתוך לקוביות גדולות

  • 5  שיני שום גדולות – מקולפות וחתוכות גס

  • 1 יח’ פלפל אדום – שטוף וחתוך לקוביות גדולות

  • 4 כפות שמן זית – ניתן להשתמש בתרסיס שמן ולחסוך 3 נקודות למנה

  • מלח , פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה

  • כפית סילאן

  • 250 גרם  גבינה בולגרית מעודנת 5%של משק צוריאל חתוכה לקוביות

איך מכינים


  1. מחממים שמן זית במחבת (עמוקה) ומטגנים את הבצל והשום למשך כחמש דקות, מוסיפים את הפלפל וממשיכים לטגן קלות.

  2. מוסיפים למחבת את עגבניות השרי והעגבניות המרוסקות, מערבבים היטב ומבשלים על אש בינונית את כל התערובת למשך כעשר דקות.

  3. מתבלים את השקשוקה בתבלינים, מוסיפים את כפית הסילאן ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים לשקשוקה שבמחבת, ממליחים קלות את חלמוני הביצים ומוסיפים את קוביות הגבינה הבלגרית, מכסים את המחבת ומבשלים למספר דקות נוספות עד שהביצים מוכנות.


המתכון באדיבות ברק חי חורש, שף טרה, מולר ומשק צוריאל

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 4.5 כוכבים
קל 4.5 כוכבים
טעים 5 כוכבים
מהיר 4 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
עינת ברנד
דירוג 4.5 כוכבים
22/03/2018
טעים מאוד.
אריאל בנישו
דירוג 4.5 כוכבים
09/02/2018
האכלנו בשקשוקה הזאת את החמולה המשפחתית שהגיע בשבת בבוקר - ליקקו את האצבעות ולא העלו על דעתם שזה משומרי משקל