loader

לביבות גבינה רוסיות

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 1/2 ק"ג גבינת "טוב טעם" 3% שומן

  • 2 ביצים 

  • 1/2 כוס קמח תופח 

  • 50 גרם חמאה 

  • 3 כפות  סוכר

  • כפית מלח

איך מכינים


  1.     משאירים את הגבינה במסננת רשת כ–20 דקות. מוסיפים ביצים, קמח, פירורי לחם ,סוכר ומלח ומערבבים (אם התערובת סמיכה מדי, מוסיפים מעט מים.

  2.     ממיסים את החמאה במחבת גדולה ושטוחה ומטגנים לביבות שטוחות, עד שהן מזהיבות. הופכים ומטגנים גם את צידן השני. מגישים חם, עם שמנת חמוצה.

  3.     אפשר להוסיף עירית קצוצה או כף צימוקים, ו/או תמצית וניל.

  4.      אפשר להגיש עם ריבה ללא תוספת סוכר או עם כף מחית פרי. (ולהוסיף לחישוב הנקודות בהתאם).