loader

סלט מש קינואה ורימונים

דירוג
דירוג המתכון 3.3 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 100 ג' שעועית מש לפני בישול 

  • קינואה אדומה, חצי כוס לפני בישול , 100 ג' 

  • 2 בצלי שאלוט קצוצים קטן

  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

  • 1/2 כוס רימונים 

  • חומרים לרוטב:

  • 2 כפות מיץ לימון

  • כפית חומץ בלסמי

  • 2 כפות שמן זית 

  • 1 כף דבש 

  • כפית בהרט

  • מלח, פלפל

  • לקישוט:

  • 50 ג' פיסטוק חלבי  

איך מכינים


  1. קוצצים את הפיסטוק .מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה מפזרים עליו את הפסטוק

  2. וקולים כ- 10 דקות בחום בינוני. מניחים שיצטנן.

  3. בסיר עם הרבה מים מבשלים את שעועית המש כ- 20 דקות עד לדרגת אלדנטא מסננים, שוטפים במים קרים ומניחים בקערת ערבוב גדולה להצטנן.

  4. במקביל בסיר נוסף מבשלים את הקינואה עם כוס מים עד שהמים נספגים מוסיפים למש.

  5. כשהקינואה והמש הצטננו מוסיפים את הרימונים הבצל והפטרוזיליה ומערבבים בעדינות.

  6. שמים את חומרי הרוטב בכלי עם מכסה ומשקשקים עד לקבלת רוטב אחיד. יוצקים את הרוטב מעל לקערה ומערבבים בעדינות.

  7. מעבירים לקערת הגשה ומניחים כשעה לספיגת טעמים. לפני ההגשה מפזרים מעל את הפיסטוק.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 3.3 כוכבים
קל 4.7 כוכבים
טעים 3.7 כוכבים
מהיר 4.3 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
שושי קורינלדי
דירוג 3 כוכבים
13/06/2019
לא מסתדר לי התמחור של המנה, 2 כפות שמן זה שש נקודות, מה עם הקינואה? והמש?
ורד אשר
דירוג 3 כוכבים
12/10/2018
מנה משביעה
אורלי ג'רבי
דירוג 4 כוכבים
01/08/2018
טעים ומזין