loader

לחם טחינה טבעוני

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 2 כפות זרעי צ'יה

  • 1/4 כוס מים

  • 1 כפית אבקת אפיה

  • 1/2 כפית סודה לשתיה

  • קורט מלח

  • כוס קמח עדשים כתומות

  • 2 כפיות חומץ

  • 6 כפות טחינה גולמית

  • 2 כפות סילאן

  • 1/3 כוס מים

איך מכינים


  1. לחמם תנור ל-180 מעלות

  2. לערבב את זרעי הצ'יה ו1/4 כוס מים ולהניח בצד ל3-4 דקות

  3. בקערה לערבב את אבקת האפייה הסודה לשתיה המלח וקמח העדשים

  4. להוסיף את החומץ הטחינה הסילאן והמים לתערובת אחידה ולהוסיף את זרעי הצ'יה עם המים

  5. להעביר מיד את הבלילה לתבנית מלבנית ארוכה ( אינגליש קייק). ניתן להוסיף גרעינים וזרעים מעל לקישוט ( את הקישוט לנקד בהתאם )

  6. לאפות כ- 45 דקות ולקרר כשעתיים לפני שפורסים את הלחם