loader

פשטידת פטריות ובצלים על בסיס פילו

דירוג
דירוג המתכון 5 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 3 עלי פילו

  • 1 כף שמן זית

  • פרסה או לוף קצוץ (רק החלק הלבן)

  •  2קוביות שום

  •  1בצל יבש בינוני קצוץ

  • חבילת בצל ירוק קצוץ

  • סלסלת פטריות שמפניון

  • סלסלת פטריות פורטבלו

  • 250 גרם גבינה רכה 5% שומן 

  • 1 גביע יוגורט % ½1 שומן 

  • 3 ביצים

  • כף קמח תופח

  • 2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת

  • ½ כפית בהרט

  • פלפל ומלח לפי הטעם

  • תרסיס שמן

איך מכינים


  1. מחממים תנור לחום בינוני.

  2. משמנים בתרסיס שמן תבנית בינונית מלבנית חסינת חום.

  3. במחבת גדולה מחממים את השמן ומאדים בו את הפרסה והבצלים  (משאירים את החלק הירוק) 
     כ- 5 דקות או עד שמזהיב, מוסיפים את הפטריות ואם צריך ¼ כוס מים ומאדים מעט כ- 5       
     
    דקות , מניחים שיצטנן.. בקערה מערבבים את הביצים עם הגבינות היוגורט והתבלינים.

  4. מסדרים את עלי הפילו על תחתית כלי האפייה. מניחים עלה, מרססים בתרסיס שמן וחוזרים על הפעולה גם עם שני העלים הנותרים.

  5. מפזרים על עלי הפילו את תערובת הבצלים באופן שווה ומעליהם מפזרים את  הבצל 
    הירוק.

  6. יוצקים בזהירות את תערובת הגבינות באופן שווה מעל הירקות.

  7. מפזרים מלמעלה את הפרמז`ן המגוררת ואופים כ- 45 דקות או עד שהפשטידה משחימה.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 5 כוכבים
קל 5 כוכבים
טעים 5 כוכבים
מהיר 5 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
אורית זינר
דירוג 5 כוכבים
25/07/2018
טעים מאוד