
פשטידת ברוקולי
- חבילת ברוקולי
- 1תפוח אדמה בינוני
- 1בצל קטן חתוך
- 1כפית שמן זית
- 1כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1כף רוזמרין
- 2ביצים
- 2כפות שיבולת שועל
- מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
- מבשלים את הברוקולי במים עם כף מלח 10 דקות ומורידים מהאש.
- מבשלים את תפוח האדמה במיקרוגל 5- 6 דקות.
- מועכים במועך פירה את הברוקולי ותפוח האדמה ושמים בקערה.
- מטגנים את הבצל עם שמן הזית.
- מוסיפים לירקות את הבצל המטוגן, המלח, הפלפל השחור, הפטרוזיליה והרוזמרין ומערבבים.
- שופכים לתבנית פאי.
- מקשטים בכף שבבי בצל וכפית שומשום.
- אופים בחום בינוני.
