loader

פשטידת בורגול וחצילים

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 3 חצילים                                                                                                                                     

  • כפית שמן                                                                                                                                 

  • בצל גדול קצוץ                                                                                                                              

  •  3ביצים                                                                                                                                  

  •  200גרם גבינה מלוחה 3% שומן                                                                                                     

  •  1גביע יוגורט 1.5% שומן 200 גרם                                                                                      

  • כוס בורגול                                                                                                                                       

  •  3שיני שום מעוכות                                                                                                                    

  •  4כפות עלי נענע קצוצים                                                                                                        

  • מלח, פלפל שחור טחון טרילעיטור

  • כף נבטי חיטה

  • עלי נענע שלמים

איך מכינים


  1. מחממים תנור לחום בינוני.

  2. מרתיחים סיר מי מלח, ומבשלים בו את החצילים, דקות אחדות, או עוטפים את החציל בפלסטיק נצמד ואופים במיקרו 6 דקות. מרוקנים את תוכן החציל קוצצים ושמים במסננת לניקוז נוזלים.

  3. מחממים במחבת את השמן  ומטגנים את הבצל עד שמשחים מעט.

  4. מערבבים בקערה גדולה את הביצים, הגבינה,היוגורט והבצל. מוסיפים את תוכן החצילים, הבורגול, השום ועלי הנענע. מתבלים במלח ופלפל.

  5. שוטחים את התערובת בתבנית וזורים מעל נבטי חיטה ועלי הנענע. אופים כשעה.