
- 1 טורטיה גדולה מחיטה מלאה – 40 גרם
- 2 כפות רוטב פיצה (מוכן מראש או מצנצנת שימורים)
- תוספות ב- 0 נקודות לפי הטעם: פלפל, גמבה, פטריות, קישוא, עגבניות, בצל,
- 50 גרם גבינה בולגרית 3% שומן מגורדת
- 30 גרם גבינה צהובה 9% מגורדת
- מעט אורגנו יבש (לא חובה)
- מחממים תנור לחום גבוה- 180 מעלות
- מניחים את הטורטייה בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מורחים את רוטב הפיצה מתבלים באורגנו ומעל מפזרים את התוספות
- מסדרים את הגבינה מעל הכל
- אופים כ- 10 דקות עד שמזהיב.
המלצה: להגיש לצד סלט ירקות או ירקות חתוכים.
