loader

מרק בצל

דירוג
דירוג המתכון 3.5 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 2 כפיות שמן

  • 1.5 כוסות בצל קצוץ

  • 0.5 כוס כרישה (החלק הלבן בלבד מנוקה וקצוץ)

  •  1שקית מרק בצל נמס

  • 3/4 כוס מים חמים

  • תערובת עשבי תיבול לפי הטעם

  • קורט פלפל לבן

איך מכינים


  1. ממיסים את המרגרינה בסיר טפלון, מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים על אש בינונית תוך  בחישה כ- 2 דקות, עד שהבצל יהיה שקוף

  2. ממיסים את המרק במים החמים, מוסיפים לסיר, מוסיפים גם את התבלינים והפלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים כרגע שעה על האש הנמוכה ביותר.

אה, עוד משהו:

להגשה 60 גרם גבינה צהובה מגוררת מפזרים מעל וקולים בגריל עד להתכה- מוסיף נקודה למנה

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 3.5 כוכבים
קל 1 כוכבים
טעים 4 כוכבים
מהיר 5 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
שמרית ויתקין
דירוג 3.5 כוכבים
05/10/2017
אין קשר למרגרינה שמצויינת בהוראות