loader

תבשיל בשר ושעועית

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • כף שמן

  • 500 גרם קוביות בשר בקר טרי ללא שומן 

  • בצל גדול קצוץ  

  • 2 שיני שום קצוצות 

  • 1.5 כוסות שעועית לבנה יבשה 

  • 100 גרם רסק עגבניות  (קופסה קטנה)

  • פפריקה 

  • מלח 

  • פלפל

איך מכינים


  1. משרים את השעועית במים למשך לילה או כשעה במים רותחים, שוטפים ומסננים.

  2. מטגנים את הבצל והשום עד להזהבתם בסיר רחב.

  3. מוסיפים את קוביות הבשר ומאדים תוך כי ערבוב עד להשחמה של הבשר מכל צדדיו.

  4. מוסיפים את השעועית, הפפריקה ורסק העגבניות ומכסים במים.

  5. מבשלים כשעתיים עד שהרוטב מסמיך והשעועית רכה.

  6. טועמים, ממליחים ומפלפלים.

  7. מגישים עם אורז (אותו יש לחשב כתוספת).