loader

מרק כרישה וקישואים

דירוג
דירוג המתכון 5 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • גבעולי סלרי

  • קישואים

  • 2 יחידות כרישה (פראסה) גדולה

  • שורש פטרוזיליה

  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצים

  • אגוז מוסקט

  • מלח, פלפל

איך מכינים


  1. חותכים לחתיכות גדולות את הכרישה השורש, גבעולי הסלרי והקישואים

  2. מוסיפים 2 ליטר מים ומביאים לרתיחה

  3. מנמיכים את החום וממשיכים בבישול כ – 20 דקות עד שהירקות מתרככים

  4. מסירים מהאש ומוסיפים תבלינים ועלי הפטרוזיליה

  5. טוחנים במוט טחינה ומחזירים לבישול לעוד מספר דקות עד להסמכה.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 5 כוכבים
קל 4 כוכבים
טעים 5 כוכבים
מהיר 5 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
ענת מאיר
דירוג 5 כוכבים
16/11/2020
מרק טעים, מרענן ומיוחד
ענבל טואף
דירוג 5 כוכבים
12/01/2020
טעים מאד
עינת גרסון רחמני
דירוג 5 כוכבים
08/01/2020
אפשר להוסיף ברוקולי