loader

דייסת קוואר - קרם ברולה

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 4 כוסות חלב דל שומן 1% או חלב סויה דל 1% שומן

  • 3 כוסות קוואקר

  • 1/3 כוס צימוקים קצוצים

  • 1/2 כפית ג'ינג'ר

  • 1/2 כפית קינמון

  • 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון

  • 1/4 כפית מלח

  • 11/2 כפות סוכר חום

איך מכינים

להרתיח את החלב בסיר


להוסיף את הקוואקר והצימוקים לחלב ולערבב. לבשל תוך כדי בחישה כ- 2 דקות. להוסיף את הג'ינג'ר הקינמון, אגוז המוסקט והמלח. להוריד את הלהבה לחום בינוני ולבשל עד קבלת מקרם קרמי.


לפזר את הדייסה המבושלת לתבנית מרובעת של 20 סמ"ר. מעל לפזר את הסוכר החום. לשרוף עם ברנר את הסוכר על קבלת סוכר מקורמל. לקרר בטמפרטורת חדר כ- 2 דקות ולחתוך ל- 6 מנות