loader

מרק דגים איטלקי

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  •  480גרם פילה קוד ונסיכת הנילוס חתוכים 

  • 2 כפיות שמן זית 

  • 1 כוס בצל קצוץ 

  • 1 כוס פלפל ירוק קצוץ 

  • 1/2 כוס קוביות גזר 

  • 1/2 כוס גבעולי סלרי קצוצים 

  • 1 שן שום כתושה 

  • 6 עגבניות מרוסקות

  •  1כף רסק עגבניות 

  •  1כוס מים 

  • 1/4 כוס יין לבן 

  • 2 קוביות או שתי כפות אבקת מרק 

  • 1 עלה דפנה 

  • 1 כף אורגנו טרי קצוץ 

  • מלח פלפל שחור טחון לפי הטעם 

  • מעט פפריקה אדומה חריפה

איך מכינים


  1. בסיר גדול מחממים את השמן. 

  2. מוסיפים את הבצל, הפלפל, הגזר, הסלרי והשום. 

  3. מאדים תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים. 

  4. מוסיפים את יתר החומרים מלבד הדגים ומביאים רתיחה. 

  5. מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות. 

  6. מוסיפים את הדגים, מערבבים ומבשלים עד שהדגים מתרככים. 

  7. מוציאים את עלי הדפנה ומגישים.