loader

חביתת חומוס

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  •  1/2כוס קמח חומוס

  • כפיות אבקת אפיה

  • 1/2 כוס מים

  • כף בצל ירוק קצוץ 6 פטריות שמפיניון טריות,

  • מלח, פלפל שחור

  • כף שמן

  • תרסיס שמן

איך מכינים


  1. מטגנים במחבת עם שמן את הפטריות עד שהן מתרככות מעט.

  2. במקביל שמים בקערה את קמח החומוס ומפוררים עם מזלג את הגושים.

  3. מוסיפים לקערה תבלינים ואת אבקת האפייה ומערבבים.

  4. מוסיפים מים וטורפים למרקם חלק.במידה והתערובת סמיכה מדי הוסיפו עוד כף מים בהדרגה.

  5. מוסיפים את הבצל והפטריות ומערבבים בעדינות.

  6. מחממים מחבת טפלון בינונית יוצקים את הבלילה.מכסים ומנמיכים את האש.

  7. כאשר החביתה מתחילה להיקרש מלמעלה, הופכים אותה וממשיכים בבישול עוד מספר דקות עד להזהבה.