
לבצק:
- 2.5 כוסות קמח תופח
- 3/4 כוס"כמו סוכר"
- 200גרם חמאה
- 2 כפות מים
- קליפה מגוררת מלימון אחד
- כפית תמצית וניל
למלית פרג:
- 1.5 כוסות חלב 1% שומן
- 1/4 כוס כמו סוכר
- 1/4 כוס סילאן
- 100 גרם פרג טחון טרי
- 1/2 כוס פירורי ביסקוויטים
- מיץ וקליפה מחצי תפוז
- מערבבים את החמאה והסוכר במיקסר
- מוסיפים קמח תופח, לימון מגורר ומים
- לאחר שנוצרו פירורים לשים את הבצק מעט
- מקררים במקרר כשעתיים
- מרדדים ויוצרים עיגולי בצק בעזרת כוס
- להכנת מלית הפרג: מבשלים יחד את החלב, סילן וכמו סוכר ומוסיפים 100 גרם פרג טחון טרי, חצי כוס פירורי ביסקויטים, מיץ וקליפה מ - 1/2 תפוז.מקררים.
- ממלאים את עיגולי הבצק במלית ומהדקים היטב לצורת אוזן
- אופים עד השחמה
חבושים: משתמשים בצנצנת ריבת חבושים משובחת.
מילוי תמרים: ממיסים 250 ג` תמרים מגולענים על האש עם 1/4 כוס יין אדום מתוק
