loader

מרק גריסים

דירוג
דירוג המתכון 4.5 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 1 כוס גריסים שטופים ומסוננים 

  •  מלח ופלפל שחור טחון טרי 

  • 2  קולורבי חתוך לקוביות 

  •  2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות 

  • 2  כפות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)

  • 1  כף שמן 

  •  1 גזר מגורר 

  • 1  בצל מגורר

  • פטרוזיליה חופן עלים

איך מכינים


  1. שמים בסיר את הגריסים ומוסיפים כ- 20 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל ומסירים את הקצף.

  2. מכסים ומבשלים על אש נמוכה ביותר שעה וחצי

  3. מוסיפים את הקולורבי ,הגזר, אבקת המרק והתבלינים, מבשלים שעה וחצי נוספת

  4. לקראת סוף הבישול, במחבת קטנה מחממים את השמן ומטגנים את הגזר והבצל עד שישחימו מעט.

  5. מוסיפים את הפטרוזיליה והירקות המטוגנים לסיר המרק, בוחשים ומבשלים 20 דקות נוספות.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 4.5 כוכבים
קל 3.8 כוכבים
טעים 4.6 כוכבים
מהיר 3.4 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
מירי רפפורט
דירוג 5 כוכבים
08/12/2021
זמן הכנה שלוש שעות וחצי????‍♀️ ולא 40 דקות כפי שכתוב המרק ממש טעים ומשביע????
אסתי לדיזנסקי
דירוג 5 כוכבים
10/11/2021
מרק מצוין ומשביע
ציפי וייץ
דירוג 4 כוכבים
24/01/2020
לוותר על החמאה והירק המגורד.