loader

מרק גריסים

דירוג
דירוג המתכון 4 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 1  כוס גריסים שטופים ומסוננים 

  •  מלח ופלפל שחור טחון טרי 

  • 2  תפוחי  אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות 

  •  2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות 

  • 2  כפות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)

  • 1  כף חמאה או מרגרינה בטעם חמאה 

  •  1 גזר מגורר 

  • 1  בצל מגורר

איך מכינים


  1. שמים בסיר את הגריסים ומוסיפים כ- 20 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל ומסירים את הקצף.

  2. מכסים ומבשלים על אש נמוכה ביותר שעה וחצי

  3. מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר ואבקת המרק ומבשלים שעה וחצי נוספת

  4. לקראת סוף הבישול, ממיסים במחבת קטנה את החמאה, ומטגנים את הגזר והבצל עד שישחימו מעט.

  5. מוסיפים את הירקות המטוגנים לסיר המרק, בוחשים ומבשלים 20 דקות נוספות.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 4 כוכבים
קל 4.5 כוכבים
טעים 4.3 כוכבים
מהיר 4.3 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
פנינה סובוביץ
דירוג 4 כוכבים
16/08/2018
טעים מאוד ומשביע
רחל ואנונו
דירוג 4 כוכבים
01/11/2017
במקום תפוחי אדמה שמתי קולרבי וויתרתי על המרגרינה יצא טעים מאוד וזול בנקודות