loader

אומצת דג בדבש וחרדל

דירוג
דירוג המתכון 5 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • שתי אומצות דג 250 ג' כל מנה


למשרה:



  • שתי כפיות דבש

  • כף חרדל

  • שתי כפות יין לבן

איך מכינים


  1. מחממים את הגריל. מניחים נייר אפיה על התבנית.

  2. מערבבים היטב את חומרי המשרה.

  3. מורחים את הדג במשרה משני צדדיו וצולים בגריל 5-6 דקות מכל צד. או עד שהדג מתפורר למגע מזלגל.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 5 כוכבים
קל 5 כוכבים
טעים 5 כוכבים
מהיר 5 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
מאיה הררי
דירוג 5 כוכבים
07/08/2018
לא היה לי יין לבן אז השתמשתי באדום והוספתי לימון היה מעולה !!!! (עם דג מוסר ים 15 דק בתנור)