loader

אמנון בעשבי תיבול

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 2 דגי אמנון בינוניים (300 ג' כל אחד(

  • 2 שיני שום כתושות

  • פלפל גרוס 2 חופנים של עשבי תיבול (רוזמרין, ריחן, פטרוזיליה, אורגנו (

  • 2 כפיות שמן זית

  • מלח בישול

  • מיץ מ-1 לימון

איך מכינים

1. מחממים תנור לחום בינוני גבוה. שוטפים את הדגים היטב וחותכים את הסנפירים והזנב. חורצים את הדג לרוחב.


2. מנגבים היטב את הדג מבפנים ומבחוץ במגבת נייר


3. בצלחת קטנה מערבבים את השום והפלפל ומורחים בתערובת את הדג מבפנים.


4. ממלאים כל בטן דג בחופן עשבי תיבול ומניחים בתבנית אפייה


5. מורחים כל דג בכפית שמן זית ומפזרים מלח בישול    


6. אופים משני הצדדים כ- 20 דקות עד שבשר הדג ניתק בקלות מן האידרה