loader

ארוחת ערב במחבת

דירוג
דירוג המתכון 1 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 300 גרם תפוחי אדמה קטנים חתוכים גס 

  • 50 גרם נקניקיות חתוכות 

  • 1 בצל יבש קצוץ 

  • 2 פלפלים חריפים חתוכים ונקיים מגרעינים 

  • 2 שיני שום קצוצות 

  • 2 פלפלים אדומים חתוכים גס

  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה 

  • 2 ביצים 

  • מלח 

  • פלפל 

  • מעט רוטב פלפלים טבסקו 

  • תרסיס שמן 

איך מכינים

1. מבשלים את תפוחי האדמה במים 15 דקות או עד שיתרככו ומסננים מהמים
2. בינתיים מחממים מחבת טפלון גדולה מרססים בתרסיס שמן ומשחימים את הנקניקיות במשך כ – 2 דקות. להעביר לצלחת ולשפוך את שארית השומן
3. מחזירים את המחבת לאש מרססים שוב ומבשלים את הפלפלים והבצל כ – 8 דקות או עד שיתרככו (אם יש צורך מוסיפים מידי פעם מים) . מוסיפים את השום המלח והפלפל ותפוחי האדמה המסוננים ומבשלים עוד 5 דקות.
4. בסיר מים מכינים ביצים עלומות . מכניסים הנקניקיות למחבת וממשיכים בישול עוד מספר דקות , בודקים תיבול מערבבים פנימה פטרוזיליה מחלקים לשתי צלחות ושמים מעל כל מנה ביצה אחת עלומה.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 1 כוכבים
קל 1 כוכבים
טעים 1 כוכבים
מהיר 1 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
זוהר שרון
דירוג 1 כוכבים
13/10/2018
מה הקשר לתמונה?