loader

כרובית מוקרמת

דירוג
דירוג המתכון 4.9 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • פרחי כרובית שטופים

  • 2 כפות מיונז 5% שומן

  • 1 ביצה

  • 1 כף אבקת מרק בצל

איך מכינים

1. מבשלים את הכרובית במים עד שמתרככת.
2. מסדרים את הכרובית בתבנית מעל נייר אפיה.
3. טורפים את הביצה עם המיונז ומרק הבצל ושופכים מעל הכרובית.
4. אופים בתנור בחום בינוני עד שהרוטב מתקשה ומשחים.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 4.9 כוכבים
קל 4.4 כוכבים
טעים 4.8 כוכבים
מהיר 4.9 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
אאידה מאירי
דירוג 4 כוכבים
16/11/2019
קל וטעים
עמליה כנרתי
דירוג 5 כוכבים
05/11/2019
אני עשיתי בלי ביצה. על ניר האלומיניום מרחתי מיונז, פיזרתי אבקת מרק בצל ועל זה הנחתי את הכרובית. עטפתי אותה באלומיניום ושעה בתנור. פנטסטי!
רותי וינברג
דירוג 5 כוכבים
01/11/2019
ממליצה מאוד!!!