loader

פונדנט שוקולד

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 2 ביצים

  • 100 גרם אבקת סוכר

  • 160 גרם אבקת קקאו

  • תרסיס שמן

  • 6 קוביות שוקולד מריר

  • תבנית שקעים

איך מכינים


  1. טורפים את הביצים עם אבקת הסוכר עד שהתערובת לבנה ויציבה מוסיפים את אבקת הקקאו

  2. משמנים את תבניות השקעים בתרסיס שמן ושמים מהתערובת עד 1/3 גובה השקעים. מניחים בכל שקע על התערובת קוביית שוקולד

  3. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל- 10 דקות