loader

דלעת ערמונים במילוי ירקות אפויה

דירוג
דירוג המתכון 5 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 3 דלעת ערמונים

  • כף שמן

  • חצי כוס סלסלת פטריות

  • בצל קצוץ

  • שן שום כתושה

  • מלח, פלפל

איך מכינים


  1. חותכים את הערמונים לחצי ומנקים את הגרעינים.

  2. בתבנית חסינת אש מסדרים את חצי הדלעת כשהפתח כלפי מעלה. יוצקים מעט מים בתחתית.

  3. מחממים מחבת טפלון עם השמן מוסיפים את הבצל ומעליו את הפטריות והשום המלח והפלפל ומכסים במכסה. מאדים מספר דקות מעל חום נמוך ומצננים.

  4. ממלאים כל מחצית דלעת בערימה של תערובת הפטריות . מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים כשעה עד שהדלעת מתרככת .מגישים חם.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 5 כוכבים
קל 5 כוכבים
טעים 5 כוכבים
מהיר 5 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
אינס פרחי
דירוג 5 כוכבים
25/03/2021
פשוט וטעים ומשביע.