loader

חצילים במילוי גבינות ורוטב יוגורט

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  •  1חציל 

  •  150גרם גבינה צפתית 5% שומן

  • 100 גרם גבינת פתית לייט 9% שומן

  • 1ביצה 

  • 1 כפית שמן זית

  • חומרים לרוטב יוגורט:

  • 1 גביע אשל 4.5% שומן

  • ½ גביע שמנת 5% שומן

  • 1 כפית שמן זית

  • 100 גרם נענע קצוצה

  • 1 שן שום כתוש

  • מלח

  • פלפל

איך מכינים


  1. מחממים תנור לחום גבוה[200 מעלות].

  2. פורסים את החציל לפרוסות בעובי חצי סנטימטר (כ- 10 פרוסות). 

  3. מברישים בכפית שמן זית אופים בתנור כ- 15 - 20 דקות.

  4. מכינים תערובת מהגבינות והביצה ומניחים ממנה על כל פרוסת חציל .

  5. משמנים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומטגנים תחילה את הצד של הגבינות עד שנדבק לחציל . הופכים ומבשלים את הצד השני.

  6. להכנת הרוטב מערבבים את כל החומרים.יוצקים מהרוטב על כל חציל ומגישים.