
- כפית שמן
- 2 דגי בורי פרוסים
- בצל קצוץ דק
- פלפל אדום קצוץ גס
- כף רסק עגבניות
- קופסת עגבניות מרוסקות
- חבילת עלי פטרוזיליה קצוצים
- מלח, פלפל
- כפית פפריקה מתוקה
- כפית צ'ילי
- 3 כוסות מים
- מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה, מאדים את הבצל והפלפל עד להיתרככות.
- מוסיפים את הדגים ומבשלים עוד 5 דקות.
- מוסיפים את העגבניות, את המים והתבלינים ומבשלים כחצי שעה.
הצעת הגשה: להגיש עם אורז, תפוחי אדמה או גריסי פנינה.
