loader

סלט בורגול עדשים וטופו

דירוג
דירוג המתכון 4 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • חצי כוס בורגול עבה

  • חצי כוס עדשים שחורות מבושלות

  • 2 עגבניות חתוכות קטן

  • חצי כוס עירית קצוצה דק

  • 2 גזר מגורד גס

  • רבע כרוב סגול חתוך לרצועות דקות 

  • 1 קולרבי חתוך לקוביות קטנות

  • 200 גרם טופו 7.5% חתוך לקוביות

  • מיץ מלימון שלם

  • כף שמן זית


 

איך מכינים


  1. משרים את הבורגול במים חמים למשך שעה

  2. בינתייים מקפיצים את הטופו במחבת טפלון עם תרסיס שמן ומעט מלח.

  3. בקערה גדולה מערבבים את כל הירקות החתוכים, מוסיפים את הבורגול, העדשים והטופו. מתבלים לפי הטעם

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 4 כוכבים
קל 3 כוכבים
טעים 5 כוכבים
מהיר 3 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
שירלי מזרחי
דירוג 4 כוכבים
09/11/2018
מנות גדולות, אפשר לחלק ל4 וכל מנה תהיה 5 נקודות