loader
בלינצס הונגרי מלוח
אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 4 ביצים  

  • כוס קמח

  • כוס מים

  • כפית מלח

  •  חומרים למילוי:

  • 200 גר' גבינה בולגרית 5% שומן מפוררת

  • גביע  גבינה לבנה 5% שומן (250 גר')

  • עירית קצוצה

  • מלח / פלפל 

איך מכינים


  1.     מכינים את הבלילה. מרססים מחבת בתרסיס שמן  ( רק בפעם הראשונה). יוצקים כף מהבלילה למחבת ומנערים קלות עד שהכול מכוסה.

  2.     מטגנים צד אחד עד שהקצוות מתרוממים ומעבירים לצלחת, ממשיכים ליצור עלים מכל הבלילה.

  3.     מערבבים את חומרי המילוי ומניחים כף מהמלית על שליש מהעלה (שומרים שוליים), מקפלים פעם אחת, סוגרים את השוליים ומגלגלים שוב לקבלת בלינצ'ס סגור.

  4.     לפני ההגשה מחממים מחבת גדולה עם תרסיס שמן, ומשחימים בה את הבלינצ'ס.


 


הצעת הגשה: בוזקים כף מרק צזיקי מעל הבלינצ'סים.

מתכונים דומים
הכי פופולאריים