loader

בלינצס הונגרי מלוח

דירוג
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 4 ביצים  

  • כוס קמח

  • כוס מים

  • כפית מלח

  •  חומרים למילוי:

  • 200 גר' גבינה בולגרית 5% שומן מפוררת

  • גביע  גבינה לבנה 5% שומן (250 גר')

  • עירית קצוצה

  • מלח / פלפל 

איך מכינים


  1.     מכינים את הבלילה. מרססים מחבת בתרסיס שמן  ( רק בפעם הראשונה). יוצקים כף מהבלילה למחבת ומנערים קלות עד שהכול מכוסה.

  2.     מטגנים צד אחד עד שהקצוות מתרוממים ומעבירים לצלחת, ממשיכים ליצור עלים מכל הבלילה.

  3.     מערבבים את חומרי המילוי ומניחים כף מהמלית על שליש מהעלה (שומרים שוליים), מקפלים פעם אחת, סוגרים את השוליים ומגלגלים שוב לקבלת בלינצ'ס סגור.

  4.     לפני ההגשה מחממים מחבת גדולה עם תרסיס שמן, ומשחימים בה את הבלינצ'ס.


 


הצעת הגשה: בוזקים כף מרק צזיקי מעל הבלינצ'סים.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 3.3 כוכבים
לא משהו
טעים אש!
קל 2 כוכבים
קל קשה
טעים 4 כוכבים
טעים לא טעים
מהיר 4 כוכבים
איטי מהיר
אריאלה שמילוביץ
אריאלה שמילוביץ דירג 3
16/08/2017
אם נשתמש בגבינה 3% או 1% זה יוריד את הניקוד. ולהמיר חצי מכמות הקמח לקמח שיפון מלא - יותר סיבים ובריאות
ריקי ברק
ריקי ברק דירג 3.5
02/08/2017
מעולה ומיוחד לפינוק