loader
בלינצס הונגרי מלוח
אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 4 ביצים  

  • כוס קמח

  • כוס מים

  • כפית מלח

  •  חומרים למילוי:

  • 200 גר' גבינה בולגרית 5% שומן מפוררת

  • גביע  גבינה לבנה 5% שומן (250 גר')

  • עירית קצוצה

  • מלח / פלפל 

איך מכינים


  •     מכינים את הבלילה. מרססים מחבת בתרסיס שמן  ( רק בפעם הראשונה). יוצקים כף מהבלילה למחבת ומנערים קלות עד שהכול מכוסה.

  •     מטגנים צד אחד עד שהקצוות מתרוממים ומעבירים לצלחת, ממשיכים ליצור עלים מכל הבלילה.

  •     מערבבים את חומרי המילוי ומניחים כף מהמלית על שליש מהעלה (שומרים שוליים), מקפלים פעם אחת, סוגרים את השוליים ומגלגלים שוב לקבלת בלינצ'ס סגור.

  •     לפני ההגשה מחממים מחבת גדולה עם תרסיס שמן, ומשחימים בה את הבלינצ'ס.


 


הצעת הגשה: בוזקים כף מרק צזיקי מעל הבלינצ'סים.

מתכונים דומים
הכי פופולאריים