loader

בלינצס הונגרי מלוח

דירוג
דירוג המתכון 3.9 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 4 ביצים  

  • כוס קמח

  • כוס מים

  • כפית מלח

  •  חומרים למילוי:

  • 200 גר' גבינה בולגרית 5% שומן מפוררת

  • גביע  גבינה לבנה 5% שומן (250 גר')

  • עירית קצוצה

  • מלח / פלפל 

איך מכינים


  1.     מכינים את הבלילה. מרססים מחבת בתרסיס שמן  ( רק בפעם הראשונה). יוצקים כף מהבלילה למחבת ומנערים קלות עד שהכול מכוסה.

  2.     מטגנים צד אחד עד שהקצוות מתרוממים ומעבירים לצלחת, ממשיכים ליצור עלים מכל הבלילה.

  3.     מערבבים את חומרי המילוי ומניחים כף מהמלית על שליש מהעלה (שומרים שוליים), מקפלים פעם אחת, סוגרים את השוליים ומגלגלים שוב לקבלת בלינצ'ס סגור.

  4.     לפני ההגשה מחממים מחבת גדולה עם תרסיס שמן, ומשחימים בה את הבלינצ'ס.


 


הצעת הגשה: בוזקים כף מרק צזיקי מעל הבלינצ'סים.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 3.9 כוכבים
קל 2.1 כוכבים
טעים 4.5 כוכבים
מהיר 4.4 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
רחל ואנונו
דירוג 4 כוכבים
26/10/2017
טעים מאוד מעולה
לירון אוזן
דירוג 5 כוכבים
05/10/2017
ארוחת ערב מהירה וטעימה. אני הכנתי עם קמח מלא
אריאלה שמילוביץ
דירוג 3 כוכבים
16/08/2017
אם נשתמש בגבינה 3% או 1% זה יוריד את הניקוד. ולהמיר חצי מכמות הקמח לקמח שיפון מלא - יותר סיבים ובריאות