loader

ממרח שעועית לבנה

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • כוס שעועית יבשה גדולה או 3 כוסות שעועית לבנה מבושלת ( קפואה/ שימורים) או חצי כוס שעועית יבשה וכוס עדשים כתומות לקבלת ממרח מגוון

  • 1/3 כוס שמן זית

  • מלח

  • שיני שום

  • פלפל לבן טחון

איך מכינים


  1. משרים את השעועית במים במשך 24 שעות. מחליפים את המים ומבשלים את השעועית עד שהיא מתרככת – כשעה, ומסננים. או מבשלים את גרגרי החומוס הקפואים בהתאם להוראות היצרן.

  2. מרסקים  את השעועית במעבד מזון, מוסיפים את השום, שמן הזית, המלח, הפלפל ומרסקים היטב. מעבירים לכלי הגשה ושומרים בקירור.


        ניתן לגוון עם בצל מטוגן או לפזר רוזמרין