loader

תות שדה בבלסמי

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 2 כפות + 2 כפיות אבקת סוכר 

  • 2 כפות + 2 כפיות חומץ בלסמי 

  • 2 כוסות תותים שלמים

איך מכינים


  1. מערבבים בכלי גדול עם מכסה  את אבקת הסוכר והחומץ .מוסיפים את התותים וסוגרים את המכסה. מנערים קלות כדי שהתותים יכוסו במרינדה

  2. מכניסים למקרר לפחות לשעתיים או למשך לילה מומלץ מדי פעם לנער את הכלי לציפוי התות שוב במרינדה

  3. להגשה ,מחלקים את התותים באופן שווה ל- 4 צלוחיות הגשה ויוצקים כף מהמרינדה שבכלי מעל כל צלוחית.