loader

דג אפוי עם בצלים ופלפלים

דירוג
דירוג המתכון 3.5 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 1.5 ק"ג דג נסיכת הנילוס

  • 6 בצלים פרוסים לעיגולים

  • 6 פלפלים אדומים עגולים

  • 2 גבעולי פרסה ,חתוכים לעיגולים, חלק לבן בלבד

  • שן שום כתושה

  • 2 כפות שמן קנולה

  • מיץ לימון

  • פפריקה אדומה

  • 2 עגבניות פרוסות

  • מלח, פלפל

  • עלי נענע לפי הטעם

איך מכינים


  1. מזהיבים את הבצל והפרסה בכף שמן, אם יש צורך מוסיפים מעט מים כדי שלא ייחרך. מוסיפים את הפלפלים והשום ומבשלים עד שיתרכך. מעבירים לכלי חסין אש את הבצל והפלפל ויוצרים מהם מצע לדג.

  2. במקביל משרים את הדג במיץ לימון ל-10 דקות.

  3. שוטפים ומניחים על מצע הירקות ומתבלים. יוצקים את מיץ הלימון, מסדרים מעל את פרוסות העגבניות והנענע, מוסיפים מים עד לכיסוי ואופים בחום בינוני כ-1/2 שעה.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 3.5 כוכבים
קל 2 כוכבים
טעים 2 כוכבים
מהיר 2.5 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
נטליה בלנקי
דירוג 2 כוכבים
06/10/2020
6 בצלים!!!??? למה?! לקחתי 2 היה מספיק גם גמבה אין צורך כל כך הרבה. מתכון ככה ככה . לא משהו
יידה קרמר
דירוג 5 כוכבים
08/11/2017
טעים