loader

סופגניות אפויות

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 1/2 כוס רסק תפוחים (אפשר 2 כפות שמן והיתר מיץ תפוזים)

  • 1 גביע גבינה % 1/2 שומן

  • 2 ביצים טרופות היטב במזלג

  • 1/2 כוס סוכר

  • תמצית וניל לטעם

  • 4 כפות קורנפלור מלאות

  • 3 כפות קמח מלאות

  • שקית אבקת אפיה

  • 10 כפיות ריבה רגילה

איך מכינים


  1. לערבב  בכף עד להתמזגות החומרים (אם הבלילה דלילה לא להוסיף קמח).

  2. לצקת את הבלילה לתבניות מאפינס משומנות קלות- 4\3 גובה המאפינס.

  3. להניח כפית ריבה באמצע המאפינס.

  4. לנער קלות את התבנית.

  5. לחמם מראש את התנור לחום 180 מעלות ולאפות כ-30 דקות עד שמשחים.

  6. לצנן היטב את המאפינס לפני ששולפים מהתבניות. לשחרר בעדינות מסביב למאפינס עם סכין כי הם דבוקים לתבנית ורק אז לשלוף מלמטה. ניתן

  7. להקפיא ולחמם קלות במיקרו/ טוסטר אובן/ תנור לפני ההגשה.