loader

אספרגוס ברוטב

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 250 גרם אספרגוס טרי 

  •  2כפות מחוקות מיונית 

  • 2 מלפפונים כבושים, קצוצים 

  •  3כפות נוזלי שימור של מלפפונים או זיתים כבושים

איך מכינים


  1. קוטמים את הקצה התחתון, הסיבי, של גבעולי האספרגוס. קולפים וטובלים במים קרים.

  2. ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האספרגוס ומבשלים 8 -15 דקות, תלוי בעוביו. מבשלים עד שהאספרגוס יתרכך מעט אך ישמור על פריכותו. מוציאים ומסננים

  3. להכנת הרוטב: שמים אל כל חומרי הרוטב בצנצנת עם מכסה ומנערים היטב

  4. מניחים בכל צלחת 4-5 גבעולי אספרגוס, יוצקים עליהם כף רוטב ומגישים