loader

לזניה לשבועות

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 250  גרם אטריות לזניה

  • 2 גביעי גבינת קוטג' 5% 

  • 2 ביצים 

  • 200 גרם רסק עגבניות 

  • מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם 

  • 3 שיני שום כתושות 

  • 30 גרם גבינה צהובה לייט

איך מכינים


  1. מערבבים את הרסק עם 1/2 כוס מים, מוסיפים פלפל שחור ואורגנו. 

  2. בקערה נוספת טורפים את הביצים לתוך הקוטג'. 

  3. מצפים תבנית בנייר אפיה. מסדרים בתבנית 
    לפי הסדר שכבות של עלי לזניה , רוטב וקוטג`. 

  4. למעלה מפזרים גבינה צהובה. 

  5. אופים ב- 180 מעלות כ- 40 דקות.