loader

לזניה לשבועות

דירוג
דירוג המתכון 3 כוכבים מתוך 5
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 250  גרם אטריות לזניה

  • 2 גביעי גבינת קוטג' 5% 

  • 2 ביצים 

  • 200 גרם רסק עגבניות 

  • מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם 

  • 3 שיני שום כתושות 

  • 30 גרם גבינה צהובה לייט

איך מכינים


  1. מערבבים את הרסק עם 1/2 כוס מים, מוסיפים פלפל שחור ואורגנו. 

  2. בקערה נוספת טורפים את הביצים לתוך הקוטג'. 

  3. מצפים תבנית בנייר אפיה. מסדרים בתבנית 
    לפי הסדר שכבות של עלי לזניה , רוטב וקוטג`. 

  4. למעלה מפזרים גבינה צהובה. 

  5. אופים ב- 180 מעלות כ- 40 דקות.

דירוג המתכון
דירוג כללי של המתכון 3 כוכבים
קל 3 כוכבים
טעים 3 כוכבים
מהיר 3.8 כוכבים
רשימת מדרגים למתכון
מרים (מיסי) בר-און
דירוג 5 כוכבים
19/10/2018
טעים מאוד!
גל זילברמן
דירוג 1 כוכבים
18/06/2018
יצא יבש, לדעתי עדיף לעשות עם עגבניות ולרסק אותן על מנת לקבל רוטב עשיר יותר