loader

פרפה מנגו

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 500 מ"ל שמנת צמחית ריצ'

  • מיכל קפוא פריגת מנגו

איך מכינים

 


1.      מתחילים להקציף את השמנת ומוסיפים כף אחרי כף מהפריגת עד לקבלת מקצפת במרקם אחיד יוצקים לתבנית וסוגרים היטב. לי זה מספיק גם למלא במיכל  הפריגת. ומכניסים להקפאה לפחות ל-5-6 שעות


              


2.      מוציאים מהקפאה כמה דקות לפני הגשה  כדי שישתחרר יפה אך לא ימס. פותחים על צלחת הגשה. מומלץ להגיש עם פירות קצוצים. שולחת תמונה