loader

קיש חצילים ופלפלים

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?

חומרים לבצק פריך:



  • 150 גר' קמח

  • 100 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

  • לבון אחד


חומרים לרוטב:


(רויאל הנוזל ששמים למילוי הקיש)



  • 250 מ"ל שמנת לבישול 10%

  • ביצים 4

  • מלח, פלפל  אגוז מוסקט

  • רסיס שמן


חומרים למילוי:



  • קוביות חציל קלויות בתנור עם ספריי שמן

  • עגבניות קלופות חתוכות לרבעים ללא גרעינים

  • 2 פלפל קלוי חתוך לרצועות

  • 100 גרם בולגרית 5%

איך מכינים


  1. מעבדים הכל במעבד מזון עד שמתחבר, לשים קצת לגוש ושמים במקרר לשעה

  2. מרדדים את הבצק לתבנית פאי גדולה או 2 קטנות.

  3. מפוררים את הגבינה מעל תחתית הבצק, מסדרים את הירקות

  4. מערבבים טוב את חומרי רוטב הרויאל ויוצקים את רוטב מעל הכול 

  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל160 מעלות, ואופים כשעה.

  6. המלצה להכין יום מראש, לקרר, לחתוך לפניי החימום


ממטבחו של השף ליאור ברזל חבר בשומרי משקל