
- חצי ראש חסה עגולה
- ראש חסה סלנובה
- 5 עלים חסה ערבית
- חופן עלי רוקט , ללא הגבעולים
- חופן נבטי חמניות
- חופן נבטים סיניים
- תפוח פינק ליידי פרוס דק
- 1/2 כוס גרגירי רימון
לרוטב
- מיץ מלימון
- כפית סילן
- כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל גרוס
- חצי כפית חרדל
- 2 כפות שמן זית
- מצפים את פרוסות התפוח במיץ לימון .
- חותכים בידיים את העלים גס. שמים בקערת הערבוב עם הנבטים התפוח והרימונים.
- בכלי עם מכסה משקשקים את חומרי הרוטב ושומרים בצד.
- לפני ההגשה מנערים שוב את הרוטב , יוצקים על הסלט ומערבבים בעדינות ומעבירים לקערת הגשה.
*כל הסלט מכיל: 11 נקודות הכוללות 2 מנות פרי טרי
