loader

עוגיות פיצוחים

אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 50 גרם גרעיני דלעת ללא קליפה

  • 50 גרם שקדים פרוסים

  • 50 גרם זרעי שומשום

  • 50 גרם אגוזי מלך קצוצים

  • 100 גרם גרעיני חמנייה קלופים

  • 100 גרם פקאנים קצוצים

  • 2 חלבוני ביצה

  • 1/2 כוס סוכר

איך מכינים


  1. לערבב את הפיצוחים יחד עם הסוכר. להוסיף את החלבונים ולערבב היטב

  2. למלא מהתערובת עם כפית את המנג'טים (תחתיות קטנות חד פעמיות לאפייה )

  3. להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 15 דקות. להשגיח על העוגיות כי נשרפות מהר.


אה, עוד משהו:

מומלץ לשמור בקופסא אטומה לשמירה על טריות